Yoda

“Ik ben Minke heel dankbaar voor de hulp die zij heeft geboden bij het vinden van Yoda. Yoda is een poes van acht maanden die bij ons woont samen met haar zusje Link. De poezen gaan alleen via de achterkant naar buiten en klimmen daar op het dak. Van het dak, kunnen ze eigenlijk nergens heen. De voordeur houden we altijd goed in de gaten om te voorkomen dat de poezen aan de voorkant naar buiten kunnen glippen. Voor mij was het dan ook een mysterie waar Yoda kon zijn: Misschien toch via de voorkant naar buiten? Toch een nieuwe route gevonden via het dak?

Toen ik er achter kwam dat Yoda weg was, heb ik direct in het donker in de omgeving gezocht en volgende ochtend weer. Overal om, rond en achter het huis, in de bosjes, bij het water. Ook het hele huis doorzocht zonder resultaat. We hebben flyers in de buurt verspreid en ik heb de vermissing van Yoda bij alle instanties gemeld. Daarnaast ben ik op Internet gaan zoeken naar tips voor het vinden van een vermiste binnenkat. Al zoekend op Internet, kwam ik bij de website van Minke terecht.

Ik heb Minke direct gebeld. Minke vroeg mij om mijn verhaal op de mail te zetten met een foto erbij. Diezelfde avond ontving ik via de mail het verhaal dat Minke namens Yoda mocht vertellen. Ik herkende de beschrijving vrijwel meteen als een plek vlakbij mijn huis. Daarnaast was het heel geruststellend om een teken van leven van Yoda te horen. Door de aanwijzingen van Minke ben ik gerichter gaan zoeken en wist ik ook zeker dat het zoeken zin had. Verder wist ik nu ook dat Yoda via de voorkant was vertrokken en niet via de achterkant. Om die reden, heb ik ’s nachts een raam aan de voorkant van het huis open gezet en ben ik beneden bij dit raam gaan slapen. Vannacht is Yoda zelf via dit open raam terug gekomen en ik weet zeker dat het inschakelen van Minke hierbij heeft geholpen. Alles bij elkaar is ze uiteindelijk maar drie dagen weg geweest. Ik weet niet of ze zo snel zou zijn terug gekomen en of ze zou zijn terug gekomen, zonder de hulp van Minke. Ik zou dan ook iedereen die een huisdier kwijt is zonder meer aanraden om contact te zoeken met Minke, ook als steun in de rug om hoop en vertrouwen te houden.”

Frederike

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585