Yinx

Ik heb sinds vier weken door omstandigheden van de eigenaren een hondje te logeren. Een grote pup van negen maanden. Afgelopen maandag was het hondje zonder opgemerkt te hebben verdwenen dus na de eerste schrik gelijk alle instanties ingeschakeld zoals Amivedi, Staatsbosbeheer, de dierenambulance en de politie en iemand had het voor mij op facebook gezet.

We zijn met zijn vieren de hele middag en avond tot het donker werd aan het zoeken geweest, echter zonder resultaat. Dinsdag weer de hele dag de wijde omgeving af gezocht en nergens geen hondje te bekennen en bij de instanties en via facebook ook niets binnen gekomen. Ik had al een vermoeden dat ook deze ergens werd vast gehouden, maar waar????, omdat er helemaal geen reacties waren binnen gekomen Dan ben je oppas voor een ander en dan gebeurt je dit. Op het laatst je bent met de raad op het eind en zag nog een mogelijkheid Minke weer inschakelen.

Na Minke een mail en een foto van het hondje gestuurd te hebben kreeg ik aan het eind van de middag een berichtje welke kant ze was op gelopen en met de hele beschrijving en dat ze nog wel leefde en waar ook deze moedwillig werd vast gehouden. Mijn zoon en ik hebben gelijk de fiets gepakt en hebben de beschrijving op gevolgd en aangebeld bij deze mensen maar deze wisten "zogenaamd" van niets na hier en daar nog even navraag te hebben gedaan heb ik onderweg Minke nog even gebeld en ze moest daar zijn volgens haar. Veel tijd hadden we niet meer want het werd donker en zei tegen mijn zoon we gaan naar huis

Thuis een kop thee gedronken te hebben is onze zoon ook vertrokken naar zijn huis en ik heb mijn eigen honden even uitgelaten voor de laatste ronde.
Met dat ik langs het kantoor loop hoor ik de telefoon dus snel naar binnen, was dat een mevrouw die had het op facebook gelezen en zij wist vermoedelijk wel waar het hondje was.

Ik hoor het verhaal aan en in tijd dat ik aan de telefoon ben zie ik vanuit mijn ooghoek een auto stoppen achter de coniferen. Ik schenk er geen aandacht aan en maak een eind aan het gesprek en loop de achterdeur uit....En wie staat daar voor de deur??, onze loge hondje. Ik pak haar op en wat mij opviel ze was niet koud in de vacht en dacht gelijk deze is zo juist uit de auto gezet. Wel gewond en ben gelijk de andere morgen naar de dierenarts gegaan en nu is ze onder behandeling.

En waar kwam nu het telefoontje vandaan?,,,.. bij de mensen die Minke beschreef waar ze werd vast gehouden en waar wij als eerste aan de deur stonden. Vermoedelijk heeft zij een tik van een auto gehad, want sindsdien is zij bang voor auto s. Maar ook hier wist Minke exact te vertellen zonder twijfel waar het hondje was.

Annie
OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585