Paardenhealing helpt dieren bij fysieke, mentale en emotionele problemen

Paarden zijn gevoelige dieren. Veel paarden kampen met lichamelijke en mentale problemen door onder meer emotionele oorzaken. Paardenhealing stimuleert het zelfherstellend vermogen waardoor het paard meer in balans is met zich zelf en de mensen om zich heen, zoals zijn baas of berijder. Je paard voelt zich gezonder en gelukkiger.

Healing bij paarden, hoe werkt dat?

Paardenhealing brengt balans in het lichaam van het paard. Healing werkt met helende energie die invloed kan hebben op het hele systeem in het lichaam van het dier. Betere balans stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en dat maakt het dier sterker en weerbaarder.

Bij welke klachten helpt paardenhealing?

Eigenlijk bij vrijwel alle mogelijke klachten. Is je paard boos, somber, angstig of conditioneel in slechte staat? Of ervaar je problemen bij de onderlinge band met je dier? Of zoek je naar een goede manier om je paard voor te bereiden op wedstrijden? Paarden zijn gevoelige dieren, healing geeft hen alle benodigde positieve energie en zelfvertrouwen.

Wat doet deze healingmethode?

Healing biedt verlichting en ondersteuning. Het bestrijdt de energieblokkades die bij de dieren onder meer stress, pijn en gedragsproblemen veroorzaken. Ook is het een uitstekend preventief middel om energieblokkades in een vroeg stadium te ontdekken en in de kiem te smoren. Ook helpt het bij overwinnen van angsten, bijvoorbeeld door trauma’s in het leven van het dier zoals verandering van eigenaar.

Kan ik paardenhealing gebruiken in plaats van de dierenarts?

Nee, helaas niet. Wel is een combinatie heel goed mogelijk. Zie paardenhealing als een aanvulling bij de genezing van uw dier. De juiste diagnose en medicatievoorschrift door de dierenarts is vaak de eerste stap die gemaakt wordt. Blijft volledig herstel uit, dan kunt u mij benaderen. Ik bekijk dan waar het probleem zit. Uw paard kan ook fysiek ziek zijn door bijvoorbeeld traumatische ervaringen en gedragsproblemen

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585