Korte verhalen

Reactie van Els, (Terwispel)

“Beste Minke, we hebben na het consult bij jou Tommy weer teruggevonden!! Hij zat in een binnentuin een eindje uit de buurt. Hij was zo vermagerd dat we hem bijna niet meer herkenden, maar dolblij dat hij onze stem weer hoorde. Hij had zijn bandje nog om, anders had mijn man echt gedacht dat het hem niet was. Ik wel hoor, maar ik twijfelde wel even. Dat bandje viel af toen ik hem daar optilde. Bizar, hè?

Hij ligt nu heerlijk te slapen in z’n eigen mandje! Ik ga straks nog wel even met hem naar de dierenarts om hem na te laten kijken voor de zekerheid. Je weet nooit of hij iets opgelopen heeft. Heel erg bedankt dat je ons het vertrouwen gaf dat hij nog leefde!”

Groetjes van ons allemaal!Reactie van Marijke, Antwerpen

“Op 18 augustus 2012 was mijn moeders kater Soekie opeens spoorloos. We hebben gezocht en gezocht maar geen spoor van hem. Mijn moeder was teneinde raad. De flyers die ik in de buurt had verspreid leverden geen enkele reactie op.

Omdat ik geloof dat er mensen zijn die heldervoelend zijn en contact kunnen maken met mensen en dieren, ben ik via internet op zoek gegaan. Zo kwam ik op de website van Praktijk Rigpa in Gorredijk, waar Minke Dijkmans haar goede werk doet.

Ik voelde meteen dat Minke een oprechte persoon is en ik stuurde haar een mail over de situatie. We hadden telefonisch contact en Minke vroeg me een foto van Soekie te sturen, zodat zij contact met hem kon leggen. De volgende dag kreeg ik een mail, waarin ze vertelde dat Soekie nog leefde; in de mail gaf ze een exacte beschrijving van het traject dat hij had afgelegd en de plek waar hij zich nu bevond. Mijn moeder ging meteen zoeken en daar was hij! Zij was uiteraard superblij en opgelucht, want een geliefd huisdier kwijt zijn is verschrikkelijk.

Minke Dijkmans is dan ook voor mij een zeer bijzonder iemand, een vrouw die speciale gaven heeft en contact kan maken met een dier op zielsniveau. Ik ben ervan overtuigd dat ze nog heel veelmensen kan helpen op deze manier.”Beste Lezer,

Verslag van consult bij Minke Dijkmans met Lorre, mijn Papegaai. Minke wist door te geven dat Lorre wel 5 verschillende baasjes had gehad en dat het afscheid hem telkens erg zwaar was gevallen. Dit klopte.

Lorre vertelde Minke dat hij zijn vorige baas erg mistte en dat dat een grote liefde van hem was. (Zijn vriend). Ook dit klopt. Ook klopt het gegeven dat Lorre zei dat hij het huidige huis mooi en groot vond. Mijn kamer heeft een hoog plafond.

Wat ik wilde weten was of Lorre het bij ons wel naar de zin had. Minke gaf door dat dat wel goed zat maar dat hij de vriend van zijn leven zal missen. Ik vind het fijn om via Minke de gemoedstoestanden en dergelijke te weten te komen. De afzonderlijke levensverhalen van mij huisdieren hebben nu een duidelijke plek gekregen. Ik kan nu heel veel dingen beter plaatsen, en hen beter begrijpen.

Minke Dijkmans heeft voor mij goed werk gedaan en voor mijn kat Gurbe zelfs levensreddend!

Groeten LisaMijn kat Guido. 

Hij kwam onlangs niet meer thuis en dus schakelde ik diverse hulporganisaties in. Al zoekende naar mogelijke hulp kwam ik bij de advertentie van Minke Dijkmans van Praktijk-Rigpa. Op basis van foto analyse maakte Minke contact met Guido en stuurde mij per mail de gegevens die zij van Guido door kreeg. Hij was verdwaald geraakt na de vlucht voor een dominante kat in de buurt en hij kon de weg naar huis niet meer vinden. Het waren duidelijke richtlijnen over waar hij zich ongeveer bevond en hoe hij daar terecht was gekomen.

Ik ben de route gaan lopen, al roepend en gewapend met zijn geliefde kattesnoepjes. De aanwijzingen herkende ik duidelijk op de route en het was niet zo ver van mijn huis. Ook hing ik op diverse plaatsen posters op en sprak wandelaars aan. Guido liet zich niet zien. Een beetje teleurgesteld ging ik naar huis. Ik kwam binnen en wie zat daar op me te wachten? Guido! Hij had me dus wel horen roepen, was weer op bekend terrein gekomen en koos kennelijk de snelste weg naar huis.

Ik kan Minke van Praktijk Rigpa van harte aan bevelen.
OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585