Healing massage geeft slachtoffers seksueel misbruik kracht en zelfvertrouwen

Healing massage van massagetherapeut Minke is een bewezen effectieve therapie voor slachtoffers van seksueel misbruik. Massagetherapie geeft je als vrouw kracht en zelfvertrouwen na seksuele mishandeling. Laat je leven niet in het teken staan van je emotionele littekens, healing massage helpt! Uiteraard zijn de behandelingen 100% discreet.

Uw healing massagetherapeut is ervaringsdeskundige

Mijn werk als healing massagetherapeut doe ik als ervaringsdeskundige op het gebied van seksueel misbruik. Zelf was ik gedurende zes jaar slachtoffer van seksuele mishandeling, van mijn 12e tot mijn 18e jaar. Ik heb besloten om deze verschrikkelijke ervaring te gebruiken om andere vrouwen te helpen. Ik werk vanuit mijn hart en bied vrouwen naast een massage ook een luisterend oor, begrip, inlevingsvermogen en een warm hart.

Gevolgen van seksueel misbruik

Seksueel misbruik kan grote gevolgen hebben op je leven. In mijn geval was het onder meer groot wantrouwen naar andere mensen. Om mezelf staande te houden trok ik een schild op. Ik onderdrukte mijn ware gevoelens en liet anderen keer op keer mijn grenzen overschrijden. Deze gevolgen zijn heel persoonlijk en hebben bijna altijd een groot effect op je lichaam, geest, gevoelsleven, seksleven, dagelijks functioneren en emoties.

Healing massagetherapie was voor mij een openbaring

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met healing massage. Dat was voor mij een openbaring. Aanraking en geborgenheid gaven mij een belangrijk deel van mijn zelfvertrouwen terug. Ook leerde ik meer van mijn seksuele gevoelens te genieten. Graag help ik nu andere vrouwen met deze zeer helende werking van healing massage.

Het effect van massagetherapie

Met healing massage breng ik aanraking terug als een positieve ervaring in het leven van seksueel misbruikte vrouwen. Ik masseer op een hele rustige manier, in een veilige omgeving, op een massage tafel. De hele sfeer is gericht op een vertrouwd, persoonlijk gevoel. Naast het masseren is de persoonlijke benadering van groot belang.

Healing massage technieken

Als massagetherapeut ben ik professioneel opgeleid. Ik volgde opleidingen en trainingen in ontspanningsmassage, tantra en lichaamswerk voor vrouwen. Als zodanig ben ik getraind in het toepassen van diverse technieken:
  • zacht wrijven - massage
  • stevig wrijven - massage
  • kneden
  • pulsing
  • subtiele aanrakingen

Openingstijden massagepraktijk

Massagepraktijk Rigpa is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. 

Ik wil graag meer weten over healing massage


OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585