Goofy

In februari 2014 was op een gegeven moment Goofy een van mijn ex katers niet thuis terwijl rond etenstijd misten ze nooit. S avonds was Goofy er nog niet terwijl ik voor mij zelf wist dit is niet normaal want als er een was dan was hij het wel. De dagen er op was Goofy nog steeds afwezig. Ik had inmiddels de hele omgeving al afgezocht en de sloten bij langs, zonder resultaat. En na drie weken zoeken en afwachten schiet je in enen in het zin dat er wel eens een adv van Minke Dijkmans op mp staat over vermiste huisdieren dat Minke middels een foto het huisdier kan localiseren of in ieder geval kan zeggen als het nog leeft of niet.

Een recente foto had ik niet wel foto s van twee jaar terug toen het nog jonge poesjes waren. Dus via Google Minke opgezocht en contact op genomen en een afspraak gemaakt, foto van Goofy mee. Ik zit bij Minke aan tafel en geef de foto het eerste wat Minke mij kon vertellen dat Goofy nog wel leefde, dus dat was al een geruststelling. Toen wist Minke mij te vertellen dat Goofy moedwillig werd vast gehouden en beschreef de omgeving en de oprit en de houten schuur waar hij zat.
Ook wist ze mij te vertellen dat die mensen veel met de tuin bezig zijn en dat er een carpoort tussen die twee houten schuren zit en een vijver in de tuin zag ze ook.
Toen was het mij wel duidelijk... Goofy werd moedwillig door de buren in de tweede houten schuur vast gehouden. Mijn vermoeden werd tegelijk ook bevestigd want omdat die poes zo lang weg was en ook niet langs de weg of in een sloot lag.

Ik had ook al verschillende keren bij ons langs de scheiding gelopen en geroepen maar het is een poes die nooit miauwt of geluid geeft, dus daar schoot ik ook niet mee op. Ik heb nogal gevraagd van weet je het zeker ja zegt ze pertinent zeker dat je Goofy daar is, ik zie hem daar in dat hok. Dat ik bij Minke was geweest was op een vrijdag en besloot zaterdags een ander iemand  bij ons op de buurt te vragen als zij het voor mij op facebook wilde zetten. Op zondagmorgen kom ik uit het kantoor en met ik naar buiten stap zie ik Goofy bij hen vandaan komen bij ons over het gazon recht op mij af komen lopen, wat was hij blij, was ook erg vermagerd. Minke had mij dan ook verteld dat hij geen eten kreeg daar, wel water.


Ik kan dan ook iedereen aan raden als je huisdier weg is en niet weer thuis komt, zoek contact met Minke. Ze is heel nuchter en erg eerlijk zonder poes pas. Het kan ook op afstand.

Annie

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585