Gedragsproblemen bij dieren

Ik help u graag wanneer u problemen heeft met gedragsproblemen bv ouderdomsklachten, bijten, mishandeling, stress, dingen stuk maken in huis, trauma, medische oorzaak bv pijnverlatingsangst.

U kunt met uw hond/huisdier bij mij in de praktijk langskomen.26-4 -2016: Onze poes genezen door Minke Dijkmans.

Onze poes Indra, 10 jaar oud, durfde niet meer naar buiten, zelfs gezellig beneden komen deed ze niet meer.

Ten einde raad kreeg ik een tip om Minke Dijkmans te consulteren. Via een foto beschreef zij waarom Indra bang was geworden .Zij kon ook vertellen dat Indra aan een lijntje in de tuin liep en dat er nog een poes bij ons woonde{ iets wat Minke niet kon weten} Via healings behandelingen, ondersteund door bloesemdruppels van Bach, verbeterde de toestand van, Indra al snel. Binnen een paar weken was zij nagenoeg de oude. Helaas moest er in oktober een bultje verwijderd worden. Het werd best een grote ingreep. Nadat de hechtingen waren verwijderd, na 12 dagen ,bleek Indra ,het liefst in een kledingkast te wonen;. Zij kwam er voor het hoogstnoodzakelijke uit, wilde niet geaaid, worden en zat vaak met haar kopje naar de muur.. Minke Dijkmans werd geraadpleegd.

Zij vond het niet goed gaan; Indra was getraumatiseerd door de operatie en was niet alleen angstig maar ook depressief; Weer werd er healings toegepast best intensief. Er moesten nu ook andere Bachbloesemdruppels toegediend worden. Zowel Minke als de fokker van onze poezen dachten dat dit wel een kwestie van maanden zou duren. Na een paar dagen begon Indra voorzichtig even uit de kast te komen .Ze wilde ook wel geaaid worden en voor eten begon ze weer kort beneden te komen. Precies 14 dagen na het begin van de behandeling was Indra weer door het huis aan rennen met haar zus.Ze is nu weer de lieve aanhankelijke poes die mij overal door het huis volgt en het allerliefst op schoot ligt. De kastdeur is definitief dicht. Met heel veel dank aan Minke.

Iris Gillard-Lindeman. OisterwijkMijn ervaring met Minke. Is heel goed ze zei dingen wat niemand anders kan weten en had het ook niet gezegd.. ik ben bij Minke terecht gekomen door een vriendin. Ze had goeie ervaringen met haar. Dus ik kreeg voor mijn verjaardag een foto redding van chester mijn kat omdat hij vaak miauwde en me irritant constant likte ook had ik chester toen hij pas 2 was en wist niet wat daar voor allemaal was gebeurd.

Door Minke en vragen stelen zijn er nu dingen duidelijker. Eerste 2 jaar was zwaar voor hem dus ben blij dat ik hem nu een heel mooi huis kan bieden. Omdat dat ik zo blij was met chester me kat heb ik gelijk gevraagd of ze me hond buddy ook wou doen. Buddy had ik wel als pup af aan maar soms begreep ik hem niet altijd ook de honden uitlaat service begreep hem niet altijd. Door de vragen te stellen zijn de dingen nu duidelijker waarom hij bepaalde dingen doet. Daar ben ik zeker blij mee en denk de honden uitlaat service denk ik ook.

Mvg, Jannie uit HoofddorpAan Minke .

Op 5 oktober ben ik bij Minke gekomen ivm gedrags problemen van mijn kat kimo . Kimo is een jonge gecastreerde kater van 16 maanden oud en vertoonde een moeilijk karakter . Vanaf het begin al toen hij hier kwam wonen zette hij de boel op de kop en het bijten naar mensen kon hij niet afleren. Heb soms over weegt hem weg te doen omdat je niet weet wat je nog kan doen zo ben ik bij minke gekomen.

Minke is in contact getreden met kimo en hem gevraagt waar dit vandaan kwam kimo vertelde haar dat hij nog het gevoel ,  had dat hij opgesloten zit in een glazen huis en helemaal gefrusteerd is daar door ook voelt hij mensen sterk aan dominate personen zijn bij hem aan het verkeerde adres toch was hij blij dat hij hier woonde .

Kimo wil de vrijheid in zijn leven en zijn eigen zin gaan doen we gaan kijken naar een oplossing en hopen dat het rare gedrag verleden tijd wordt want ook hij verdient een tevreden leven . Wil minke bedanken voor de reading met kimo en we houden zeker contact .

Groet T de meer .Beste Minke,

Hopelijk weet je nog dat ik laatst Donderdag 3 juni Met onze hond {cavalier blenheim} Floris voor consult bij jou ben geweest. Floris krijgt nu inderdaad wat gevarieerd eten. Verder gaat het naar omstandigheden goed met hem. Je vertelde toen ook dat we op een buurman (zijn vrouw was vorig jaar overleden hebben we het nog over gehad) goed moesten letten, want je zei hij is ziek en weet dat niet.

Nou Minke, zo’n 5 weken later komt zijn oudste zoon vertellen dat buurman in het ziekenhuis was opgenomen: hij had suikerziekte in een erge vorm, was al uitgedroogd. Zijn suikerwaarde was 47 en bij 50 ben je in coma.

Ik zal zeggen dat ik onmiddellijk aan jou dacht en ik kreeg kippenvel. Ik dacht ja het is uitgekomen wat je gezegd hebt. Nu gaat het redelijk met de buurman kan met spuiten zijn ziekte redelijk regelen.

Hartelijke groeten van Riek de Vries en een poot van Floris.


OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585