Medium worden? Het kan met onze cursus Mediumschap voor Beginners

Wil jij medium worden? Wil jij je spiritueel ontwikkelen in laagdrempelige omgeving? Dat kan met de cursus Mediumschap voor Beginners van praktijk Rigpa. Dankzij de persoonlijke aanpak en de kleinschalige cursussen maak je een intensieve spirituele ontwikkeling door en vind je verrassende verdieping in jezelf.

Wat is een cursus mediumschap?

Tijdens deze medium opleiding maak je een groeiproces door in bewust zijn en transparant zijn. Je leert diep bij jezelf naar binnen gaan om zo contact te leggen met jouw gids en samenwerken met spirits. Je wordt je bewust hoe energie werkt en hoe je jouw eigen auraveld optimaal kan gebruiken en versterken. Zo ontdek je jouw gaven en talenten en leer je deze integreren in je dagelijks leven.

Waarop is de medium opleiding gebaseerd?

Je leert communiceren tussen het fysieke wereldse bestaan en het spirituele, wat inzicht geeft in het proces van jouw leven en dat van anderen, dierbaren en gidsen. Je zal veel info krijgen en we gaan oefenen zodat je energie gaat herkennen .

Thema’s tijdens cursus Mediumschap

Tijdens de cursus Mediumschap voor Beginners van Praktijk Rigpa kunne vele thema’s aan de orde komen. De opzet van de cursus is flexibel, persoonlijk en op maat. Mogelijke thema’s zijn:• voelen van je eigen of andermans aura • psychometrie via foto’s of voorwerpen. • kleursymboliek

Opzet van de mediumschap opleiding voor beginners

In de rustieke omgeving van het Drents Friese Wold ontdek je gedurende twee lessen je eigen verborgen kwaliteiten. Alleen of in kleine groepen van maximaal vier cursisten leer je jezelf ontwikkelen als medium. Na afloop van deze cursus Mediumschap voor Beginners krijg je een certificaat als bewijs van deelname.

Mediumschap voor gevorderden

Na het volgen van training medium voor beginners kun je ervoor kiezen om je mediumschap door te ontwikkelen. Zo kun je bij Praktijk Rigpa een training van een jaar volgen. Als je die hebt afgerond, kun je zelf aan de slag als medium. Je kunt voor paranormale lijnen gaan werken of je eigen praktijk opstarten. Ook is het mogelijk om elke maand deel te nemen aan een oefengroep om je mediumschap verder te ontwikkelen. OPENINGSTIJDEN:

Maandag 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 12:00 – 16:00 uur en 19:00 tot 20:00
Donderdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 20:00 uur
Zaterdag 13:00 – 17:00 uur

CONTACT

T: 06-221 88 503 (ook Whatsapp)
E: rigpa1234@outlook.com

Buiten onze openingstijden op afspraak geopend. Tevens inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand tussen 14:00 en 16:00

Bank: NL35RABO0336131585